З’явилися задачі IX Міжнародного турніру фізиків

Задачі на сайті Міжнародного турніру фізиків.

Задачі у форматі PDF.

На сайті Міжнародного турніру фізиків були опубліковані задачі ІХ Міжнародного студентського турніру фізиків, що має пройти 8-9 квітня 2017 року Гетеборзі (Швеція).

Задачі XV Всеукраїнського СТФ 2016/2017 навчального року відрізнятимуться від задач міжнародного турніру і з’являться за кілька днів. Рішення відбирати для всеукраїнського турніру окремі задачі було прийнято на нараді оргкомітету й журі на XІV Всеукраїнському СТФ задля того, щоб задачі всеукраїнського турніру краще відповідали зацікавленням саме українських команд.

11 липня пройшло національне голосування за задачі на Всеукраїнський СТФ серед керівників команд українських вишів. 12 липня узагальнені результати голосування були надіслані в Оргкомітет Міжнародного турніру фізиків. Тепер з задач міжнародного турніру буде обрано 9, які набрали найбільший рейтинг за національним голосуванням. Решта 8 задач буде обрана також за результатами національного голосування, але вже серед повного списку задач, які пропонувались на голосування. За підбиття підсумків голосування та формування остаточного списку задач СТФ відповідає представник України в Міжнародному оргкомітеті Міжнародного турніру фізиків О. І. Кельник.ipt-2017-logo

З’явилися задачі IX Міжнародного турніру фізиків